Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak nás naladíte

Koncový uživatel (zájemce o sledování programů CS film nebo CS mini) má možný přístup k programům těmito způsoby:

  • Satelit/DTH (individuální satelitní příjem) na území ČR a SR 
    – Astra 3B - 23,5°E 11,876 GHz (samostatně, v nabídkách CS LINK/SKYLINK)
    – Thor 5/6 - 0,8° v nabídce UPC Direct
    Programy CS Film a CS Mini jsou nabízeny prostřednictvím několika balíčků nebo také samostatně, tzv. a´la carte. Podmíněný přístup k těmto programům je zajišťován prostřednictvím dekódovací karty a uhrazením předplatného. Kartu je možné zakoupit u kteréhokoliv prodejce satelitní techniky, kde také zájemce získá informace o předplatném.
  • Změna vysílacích parametrů satelitní distribuce TV programů CS film a CS mini

    Dle oznámení našeho poskytovatele služeb satelitní distribuce, společnosti MediaVision s.r.o./CSlink, dojde 1.února 2012 časně ráno ke změně vysílacích parametrů (FEC) – nikoliv frekvence – našich TV programů CS film a CS mini, a to skokem. O konkrétní změně bude informovat CS link na svých webových stránkách a stránkách Skylinku v průběhu ledna 2012.

    V případě příjmu TV signálu prostřednictvím sítí kabelové televize a IPTV se pro diváka nic nemění. Změnu provedou operátoři těchto sítí. V případě příjmu TV signálu prostřednictvím satelitních antén (DTH) v sítích CS link a Skylink si musí změnu provést divák.

    Většina moderních satelitních přijímačů by si měla s touto změnou vysílacích parametrů poradit, aniž by to divák zaznamenal, ovšem tento program přijímají i majitelé starších zařízení. Ti budou mít (dokud program nepřeladí) na obrazovce tmu.

    Vzhledem k tomu, že se jedná o distribuční feed, upozorňujeme všechny operátory sítí kabelové televize a IPTV, které využívají distribuční satelitní trasu tohoto poskytovatele, že budou zachovány PIDy programů, takže změna by měla proběhnout hladce. Vzhledem k tomu, že nemáme informace o přijímačích satelitního příjmu na hlavních stanicích operátorů kabelové televize a IPTV, je nutno počítat s tím, že některé bude nutno přeladit manuálně.

    Vzhledem k tomu, že se nemění frekvence, rozhodl se MediaVision s.r.o. nezavádět duální vysílání.

    provozovatel vysílání CS film a CS mini

  • Kabelová TV
  • IPTV
  • STA (skupinový satelitní příjem na obytných domech)

 

Podrobné informace vám podají a dotazy zodpoví:


Satelit DTH (Individuální satelitní příjem)

SKYLINK
TradeTec, a.s.
Daliborova 419/11
709 00 Ostrava-Mariánské Hory
tel: +420 595 694 310 (PO – PÁ 7:00 – 19:00)
email: skylink@skylink.cz
web: www.skylink.cz

CS LINK
Media Vision s.r.o.
Sokolovská 651/136a
186 00 Praha 8
tel: +420 848 200 200 (PO – PÁ 8:00 – 18:00)
email: info@cslink.cz
web: www.cslink.cz

UPC Direct
Veškeré informace klient získá na cz.upcdirect.com nebo na sk.upcdirect.com.
Kontaktní telefon pro objednávku:

  • pro ČR: +420 844 222 111
  • pro SK: +421 259 422 222

Pro klienty kabelové televize a IPTV sítí
Pokud jste klientem operátora kabelové televize nebo sítě IPTV nebo máte možnost přístupu k síti kabelového operátora či sítě IPTV, obraťte se pro informaci o možnosti přístupu k programům CS film a CS mini na zákaznické středisko příslušného operátora sítě kabelové televize nebo sítě IPTV. Programy CS film a CS mini jsou/nebo budou zařazeny do programové nabídky/balíčku konkrétního operátora dle jeho obchodní politiky. Podrobné informace tedy může poskytnout pouze  operátor sítě kabelové televize nebo IPTV v místě Vašeho bydliště.

STA (společné televizní antény)
Skupinový televizní příjem může objednat majitel bytového fondu nebo společnost poskytující servis tohoto rozvodu u MEDIAPOLI GROUP s.r.o.

Divize pro prodej a marketing
MEDIAPOLI GROUP s.r.o.
28. října 165/68
709 00 Ostrava-Mariánské Hory
TEL: +420 597 08 1234
E-mail: obchod@mediapoli.cz

Naši partneři: